FAQ

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord. Je kunt je vraag ook mailen naar contact@justaddcopy.nl

Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Je volgt de cursussen door het kijken van video-lessen. Je kunt de lessen volgen op jouw eigen tempo en je kunt altijd tussendoor pauzeren natuurlijk

De cursussen zijn ideaal voor ondernemers. En dan met name die ondernemers die graag hun eigen content maken en marketen. 

 

De cursus is geschikt voor ieder niveau & alle branches.
Je mag zo lang doen over de cursus als je wilt. Je houdt namelijk levenslange toegang tot deze cursus.

 

Wil je deze vandaag helemaal volgen of iedere dag een les: allemaal prima.
 
Wil je een les 15x opnieuw volgen: ook goed. Je raakt geen lessen kwijt.
Bij een aantal lessen kun je downloads vinden. Dit zijn vaak tips uit de lessen, checklists, stappenplannen of lijsten met onderwerpen bijvoorbeeld.

 

Je kunt deze downloads opslaan op je computer, uitprinten, boven je bed hangen, er een vliegtuigje van vouwen of gewoon in de buurt houden als je aan de slag gaat met de geleerde stof uit de cursus.

 

De downloads blijven gekoppeld aan de lessen bij deze cursus. Ben je ze kwijtgeraakt en staan ze ergens op je computer maar in welk mapje had ik dan nou ook al weer gezet? Dan kun je ze altijd weer opnieuw downloaden (en in een herkenbaar mapje zetten).
Het is slim om tijdens de lessen een apart (leeg) document te openen, of een pen & papier in de buurt te houden voor als je aantekeningen wilt maken.

 

Soms wordt er tijdens de les gevraagd om de les even stil te zetten omdat je een (kleine) tussendoor opdracht kunt doen. Dit is niet verplicht natuurlijk.
 
Ook kun je tussen de lessen soms een meerkeuze-vraag tegenkomen. Hiermee kun je testen of je de stof goed begrepen hebt. Je krijgt geen cijfer voor deze vragen en ze worden ook niet nagekeken door ons.

We hanteren op al onze cursussen een 30-dagen-niet-goed-geld-terug beleid. Ben je niet blij met de cursus dan krijg je je geld terug.

 

Neem contact op met contact@justaddcopy.nl

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

© 2022 Just Add Copy Academy - Onderdeel van Just Add Copy