ONLINE CURSUS COPYWRITING

LEER STERKE EN CONVERTERENDE CONTENT SCHRIJVEN

Online cursus storytelling: een praktische en makkelijk te volgen cursus. Een cursus die jou exact vertelt wat de basis-ingrediënten zijn van sterke teksten en met welke 25 copywriting-hacks je je bezoekers overhaalt om klant te worden. Met praktische voorbeelden, teksten uitgelegd en handige stappenplannen die je keer-op-keer kunt hergebruiken.

Ben je zelf geen copywriter? Dan leer je hoe jij je webcontent ZO schrijft dat jouw publiek graag je klant zal willen worden.

 

 

Ilonka van G.
Erg waardevolle cursus voor de beginnende en gevorderde schrijvers!
Na het volgen van deze cursus begrijp je de basis van copywriting en kun je dit makkelijk zelf toepassen. Verder krijg je een inkijkje in de andere cursus van Francine, ‘Praktische storytelling voor je bedrijf’. Allebei de cursussen zijn echte aanraders!

OP HET EIND VAN DEZE CURSUS COPYWRITING:

 1. Snap jij wat de basis is van sterke webcopy
 2. Weet jij hoe je je huidige ‘muurbloempje’-content veel leuker en leesbaarder maakt zodat mensen je content ook echt gaan lezen
 3. Heb jij veel voorbeelden gezien van teksten, de trucs achter conversie-elementen die erin verwerkt zijn en weet je exact wat jij gaat doen om jouw teksten aan te passen
 4. Ben je in staat 3 verschillende copywritings-formules te gebruiken die ZO makkelijk zijn dat je alleen nog maar je eigen aanbod er aan toe hoeft te voegen (en voilá)
 5. Weet jij exact welke elementen in content zorgen voor meer conversie EN dus omzet
 6. Ben je in staat teksten te schrijven die iedereen snapt en die lekker binnenkomen bij je lezers
 7. Kun jij succesvol de beste conversie-truc toepassen op jouw eigen aanbod die ervoor zorgt dat je twijfelende klanten overtuigt om voor JOU te kiezen

 

Etienne Van D
25 slimme copywriting hacks
Deze cursus is zeker een aanrader voor iedere ondernemer of wie zich met schrijven van teksten bezig houd. In haar haar 25 slimme copywriting hacks legt ze nauwkeurig uit hoe, wat en waneer je het best aanpakt. Ook zijn er handige downloads en bonustips die je zomaar gratis krijgt. Bovendien geeft ze op het laatste nog gratis een kleine mini cursus over storytelling. Bedankt Francine van den Brink ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd.

 

DIT KRIJG JE:

DIRECTE EN LEVENSLANGE TOEGANG tot alle kennis, technieken en tools die jou tot een betere content-maker zullen maken

EEN 4 UUR DURENDE SCHATKIST AAN WAARDEVOLLE INFORMATIE. Verdeeld over 32 lessen ga jij, stap voor stap, alles leren wat je nodig hebt om jouw content tot professionele en converterende kwaliteit om te toveren

30-DAGEN GELD TERUG GARANTIE

TOEGANG TOT WAARDEVOLLE KENNIS inclusief voorbeelden die jij direct en heel eenvoudig kunt toepassen op je eigen content

+

BONUSMATERIAAL:

 

DOELGROEP-ONDERZOEK TEMPLATE die je handig kunt gebruiken tijdens jouw doelgroep-onderzoek. Aan de hand van je onderzoek weet je voortaan exact wat voor content je gaat maken en op welke kanalen je dat gaat promoten.

+

CHEATSHEET AIDA & CONTENT-AANBOD waarmee je in 1 oogopslag ziet wat voor content je kunt maken zodat je voor ieder type klant wat wils aan gaat bieden. Zo bespaar je veel tijd met bedenken wat je nu weer gaat plaatsen op je website en wordt je aanbod gevarieerd en interessant voor al je bezoekers.

+

CHECKLIST MOBIEL-SCHRIJVEN waarmee je niet vergeet HOE je je teksten zo schrijft dat je mobiele lezers je content makkelijk kunnen consumeren. Ook Google waardeert ‘mobile-first’-content met een betere ranking dus schrijf je teksten mobiel-vriendelijk met deze handige checklist.

+

CHECKLIST SEO-SCHRIJVEN die jou een handig geheugensteuntje geeft tijdens het SEO-vriendelijk schrijven van je teksten. Ook kun je deze checklist gebruiken voor het aanpassen van ‘oude’ teksten en optimaliseer je hiermee je content op het juiste zoekwoord.

+

7-STAPPENPLAN COPYWRITING-FORMULE die jou in een handomdraai een optimaal en converterend tekstformat geeft. Je hoeft alleen het template aan te passen op jouw eigen aanbod en klaar ben je. Schrijf een converterende tekst met behulp van dit stappenplan en over 10 minuten staat je eerste tekst online.

+

E-BOOK ‘JAAG JE KLANTEN EFFECTIEF WEG’. In de cursus leer je exact wat je WEL moet doen om teksten te laten converteren en interesseren. Maar wat moet je vooral NIET doen op je website? Je leert er alles over in dit gratis E-book.

+

EXCLUSIEVE TOEGANG KICKSTART-TRAINING STORYTELLING. Wil je, naast converterende teksten, ook content schrijven die gegarandeerd in de smaak valt bij je lezers? Start dan met het toepassen van storytelling op al je content-kanalen. De Kickstart-training Storytelling geeft jou een goede start met het schrijven van storytelling-content waarmee je je lezers boeit, bindt aan je bedrijf en klant laat worden. Deze training krijg je gratis bij de cursus ‘Boost je conversie met 25 slimme copywriting hacks’!

+

DIVERSE STAPPENPLANNEN, CHECKLISTS EN HANDIGE TIPS Als extra ontvang je tijdens de cursus nog vele voorbeelden, stappenplannen en handige tips die jouw copywriting-skills verder zullen verdiepen. De tips kun je direct toepassen op je eigen content en maken het schrijven van de juiste content makkelijker en sneller.

 

Thomas J
Goede cursus met een sterk curriculum en duidelijke actiepunten!
De cursus is duidelijk gestructureerd rondom concrete leerdoelen. Na het volgen van de cursus van Francine was ik in staat om verbeterpunten in mijn eigen content op te sporen en te verbeteren. Het implementeren van deze punten heeft geleidt tot beter converterende teksten die goed scoren in zoekmachines en makkelijk te lezen zijn. Mijn teksten converteren beter dan ooit! De geluidskwaliteit is goed en de de video’s zijn leuk om naar te kijken.

Bedankt Francine!

DE OPBOUW VAN DEZE CURSUS COPYWRITING:

 

Intromodule

Ontdek de 7 geheimen van goede webcopy (de basis-ingrediënten) en wat je zult gaan leren in de cursus.

 

Module ‘SCHRIJVEN VAN WEBCOPY’

Ontdek wie jouw klant is en welke content het beste past bij die klant

Leer alles over de ideale structuur van je teksten, hoe je goede koppen schrijft en hoe je teksten lekker leesbaar worden

Ontdek wat de beste stijl is voor je tekst en op welk niveau je je tekst moet schrijven

Ontdek HET geheim achter teksten die direct binnenkomen in het brein van je lezer (en dus zorgen dat ze het ook echt gaan lezen)

 

Module ‘SCHRIJVEN VOOR MOBIEL

Leer hoe jij je teksten optimaliseert voor de mobiele lezers (en dat zijn er steeds meer!)

 

Module ‘SCHRIJVEN VOOR GOOGLE’

Leer hoe je een goed zoekwoord verwerkt op de meest-strategische plekken en hoe je dus ook Google blij maakt met je teksten

 

Module ‘SCHRIJVEN VOOR CONVERSIE

Leer de 7 principes van Cialdini en hoe jij deze zelf eenvoudig verwerkt in je teksten

Ontdek de 3 makkelijkste copywritings-formules en zie hoe je deze zelf in een handomdraai aanpast naar jouw eigen aanbod

Leer hoe je twijfelaars overhaalt om voor jouw aanbod te kiezen, ook al lijkt jouw aanbod sterk op dat van vele concurrenten

Ontdek hoe je jezelf uniek maakt tov anderen en hoe je jouw klanten redenen geeft om voor jou te kiezen

Leer wat de beste CTA is en aan welke eisen deze moet voldoen

 

Module ‘COPYWRITING NÁ DE CONVERSIE’

Ontdek welke content jouw klant gelukkig maakt als hij een conversie heeft gedaan bij je. Hoe je een glimlach op het gezicht van je klant tovert als hij zijn bestelling in huis heeft en hoe je hem terug laat komen voor meer.

 

BONUSMODULE

Leer wat je NIET moet doen om conversie te krijgen op je website.

Ontdek een steengoede truc om jouw aanbod onweerstaanbaar te maken en waarmee je gegarandeerd meer conversie zult hebben dan voorheen (en het is niet een lagere prijs vragen dan je concurrenten)

Krijg toegang tot de exclusieve Kickstart-training Storytelling en ontdek hoe jouw content NOG interessanter wordt (en je jezelf uniek maakt tov anderen)

 

Bonusmateriaal: downloads, cheatsheets en stappenplan, voorbeeldteksten met copywritings-formules uitgewerkt

 

 

Schrijf je nu in en start direct!

 

Over de instructeur

Profielfoto

Francine van den Brink | Just Add Copy

In mijn carrière als professioneel webredacteur en copywriter heb ik met veel plezier samengewerkt met veel verschillende ondernemers uit totaal verschillende branches. Op maandag schrijf ik over belastingen en administratie, de volgende dag schrijf ik enkele webpagina’s voor een brandblus bedrijf. Gevolgd door een dag schrijven over dakbedekking of apparatuur voor restaurants. En dat is hoe ik het leuk vind;) Geen dag is hetzelfde. Laat maar komen.. Ik heb inmiddels ook heel veel content geschreven en dat is een van de dingen die ik het leukst vind. Met mijn online trainingen kan ik mijn liefde voor schrijven, content marketing, bloggen en webredactie delen met jullie. Als je vragen hebt over mijn cursus (sen), je ziet een fout (heel goed mogelijk) of wil meer van een bepaald onderwerp in mijn cursus (sen) zien … laat het me weten en neem contact met me op via dit platform. Ik hoop je hier te zien. Schrijf je in voor een cursus en deel de liefde voor schrijven, bloggen of content marketing.

Bekijk meer cursussen van Francine van den Brink | Just Add Copy →

Cursusoverzicht

Intro-module
Ontdek de 7 geheimen van goede webcopy Gratis 00:08:00
Wat ga je leren in deze copywriting cursus? Gratis 00:06:00
Module 'Schrijven van sterke webcopy'
Hack 1: Doe slim onderzoek naar je doelgroep 00:13:00
Hack 2: Pas je ideale contentmix aan op de customer journey 00:06:00
Hack 3: Maak geen Action-bordje van je website Gratis 00:05:00
Hack 4: Kijk in het hoofd van je klant 00:07:00
Hack 5: Maak je bezoekers blij met toptaken 00:08:00
Hack 6: Speel in op koppensnellers 00:06:00
Hack 7: Schrijf in de F-vorm 00:03:00
Hack 8: Get to the point 00:10:00
Hack 9: Maak een ‘one size fits all’ van je teksten 00:05:00
Hack 10: Schrijf zoals je praat 00:07:00
Hack 11: Pas je schrijfstijl aan op je doel 00:07:00
Module 'Schrijven voor mobiel'
Hack 12: Maak je teksten mobiel-vriendelijk 00:09:00
Module 'Schrijven voor Google'
Hack 13: Maak je content geschikt voor Google 00:11:00
Module 'Schrijven voor conversie'
Hack 14: Gooi een ruime snuf Cialdini door je teksten 00:05:00
Hack 15: Gebruik de meest eenvoudige copywritings-formule 00:08:00
Hack 16: Gebruik dit allemansvriendje onder de copywritings-formules 00:04:00
Hack 17: Gebruik deze copywritings-formule bij luxeproblemen 00:06:00
Hack 18: Doe je klanten eens pijn 00:07:00
Hack 19: Haal twijfelaars over met deze 8 tactieken 00:17:00
Hack 20: Vertaal specs naar voordelen 00:04:00
Hack 21: Noem USP’s en UBR’s 00:08:00
Hack 22: Ben gerust een beetje bazig in je CTA’s 00:09:00
Module 'Copywriting na de conversie'
Hack 23: Let ook op je copywriting na de conversie 00:05:00
Bonusmodule 1
Hack 24: Vermijd dit in je webcopy 00:06:00
Bonushack: But wait…there’s more! 00:05:00
Bonusmodule 2: Kickstart training 'Aan de slag met storytelling'
Kickstart training ‘Aan de slag met storytelling’ Gratis 00:07:00
De 3 belangrijkste elementen en technieken in storytelling 00:09:00
Visual storytelling op je social media kanalen 00:11:00
Van storytelling naar storylistening 00:06:00
Bonusles Storytelling 00:07:00

Reviews

5

5
1 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Fijne cursus van Francine

  5

  Fijne, duidelijke cursus van Francine. Erg praktisch dat de filmpjes niet te lang duurden waardoor ik de cursus in een paar avonden kon doen. Ook merkte ik dat ik me vaak voornam om te stoppen na dat ene filmpje en dan toch nog de volgende keek omdat ik het zo interessant vond. Dank je wel Francine, ik start gelijk met de volgende cursus.

© 2022 Just Add Copy Academy - Onderdeel van Just Add Copy